Tradueix-me

miércoles, 5 de noviembre de 2014

Tresona XXI formem part del grup d'Osona Cuina

Tresona XXI i Osona Cuina

Avui volem compartir amb vosaltres que el febrer del 2014 Osona Cuina ens va oferir formar part del grup i varem accedir al repte amb entusiasme i il·lusió. Fins a dia d'avui hem participat a diferents jornades i activitats que ens han ofert la possibilitat de treballar amb tot l'equip i aprendre cada dia de grans cuiners de la comarca d'Osona.

 15è aniversari d'Osona Cuina
Cadascun dels restaurants que formem part d’Osona Cuina té les seves característiques i peculiaritats, però a tots ens uneix l’amor per la cuina, pels productes d’aquesta terra i un objectiu: posar la cuina d’Osona en el mapa gastronòmic internacional.


Els restaurants que formem part d’Osona Cuina des dels seus inicis son El Boccatti, Ca l’Ignasi, Ca l’U, Ca la Manyana, Can Jubany, La Fonda Sala, L’Estanyol, Mas Albereda i el Torres Petit. El febrer del 2014, i coincidint amb la celebració del 15è aniversari d’Osona Cuina, es van incorporar al grup 4 nous restaurants: D.O. Vic, Sambucus, Gravat i Tresona XXI. 4 restaurants molt diferents entre ells, que estan interpretant els nous temps gastronòmics d’una manera valenta i compromesa.
Des del Restaurant Tresona XXI volem compartir la nostra col·laboració a Osona Cuina, perquè ens pugueu seguir dia a dia i conèixer on som, què fem i com innovem per millorar la nostra oferta de productes i serveis.

Els èxits son gràcies a vosaltres que confieu en els nostres productes i servei.

L'equip Tresona XXI us desitgem una bona setmana!